Winnaar Prijsvraag: Matthijs Snepvangers

Bio Robson

Afgelopen week was het mogelijk om de biografie van Bobby Robson te winnen met Guess the Gate oftewel te raden hoeveel toeschouwers er op Hearts v Cowdenbeath zouden afkomen. Ik heb een stuk of 35 inzendingen gekregen. Het uiteindelijke toeschouwersaantal bleek 15.180 te zijn en die zagen een mooie 10-0.. Marvin Lasut bleek er het dichtste bij te zitten, met zijn gok 15.400 zat hij er 220 naast. Maar hij bleek geen member te zijn. Dus ik moest verder zoeken. Matthijs Snepvangers zat er met zijn gok van 14.889 precies 291 vandaan. Genoeg om de biografie te winnen.

0
Share

3 Comments

  1. Tim Z.

    Gefeliciteerd winnaar!

    Ik heb geloof ik die sponsoring van 27,50 gedaan. Maar dan ben ik ook geen member zeker? Heb ik eigenlijk niet eens naar gekeken bij het aanmelden destijds haha :)

  2. Marvin Lasut

    Hmmm….door mezelf eens te googlen ben ik bij dit teleurstellende resultaat terecht gekomen. Wat een ongelofelijke tegenvaller haha. Maar verder wel goed voor mijn ego.

    Joris…wellicht dat je me wellicht toch nog een blij kunt maken met een kleine tegenprestatie. Is het mogelijk dat ik jou een keertje spreek via mail?

Leave a Reply