Vier maanden in Edinburgh

Vier maanden

Vandaag ben ik precies vier maanden hier. Vier maanden. Ik vind het zelf heel raar dat het eind november is, want voor mijn gevoel is het veel korter geleden dat ik hier aankwam. Ik zit al op 1/3, hoewel ik niet precies op 24 juli weer in Nederland zal zijn. Ik wil augustus ook zeker hier nog doorbrengen. De eerste wedstrijd van Hearts in het nieuwe seizoen, hopelijk op het hoogste niveau, zal ergens in het begin van die maand worden gespeeld en lijkt mij een uitstekende afsluiter van het boek. Iets met cirkels en rond, zou Louis van Gaal zeggen. Maar zoals beloofd krijgen de members extra artikelen en dit is de eerste. Hoe bevalt het mij hier na vier maanden? Wat doe ik zo overdag? Hoe is mijn sociale leven hier? En wat mis ik uit Nederland? Antwoord op deze levensvragen krijgen jullie in dit artikel.

Dit artikel is alleen voor members (zie mail). Mocht je member zijn en geen mail hebben gehad, neem dan even contact met mij op (doingthe116@hotmail.com). Member worden kan nog altijd via www.glorioushearts.nl

0
Share

Leave a Reply