On the mend

On the mend

Door mijn hartaanval heb ik de afgelopen twee maanden geen memberspost kunnen sturen, maar deze maand maak ik het goed. De meteorologische lente is aangebroken en dat is ideaal voor een nieuwe start. Het is nu ook precies twee maanden geleden dat ik weer wakker werd, hoewel dat al veel langer geleden lijkt. Ik ben alweer goed op de weg terug (‘on the mend’, zoals de Schotten zeggen), al moet ik trappen en steile heuvels nog steeds ontwijken. Ik moet nog een litertje bloed aanmaken voordat dat weer allemaal soepel gaat. Maar als ik schrijf, heb ik nergens last van en dat is het meest belangrijke. Ik heb namelijk nogal wat in te halen en dat gaat erg goed de laatste anderhalve week. Hier blijven om het project af te maken is een uitstekende keuze geweest.

Dit artikel is alleen voor members (zie mail). Mocht je member zijn en geen mail hebben gehad, neem dan even contact met mij op (doingthe116@hotmail.com). Member worden kan nog altijd via www.glorioushearts.nl

1
Share

Leave a Reply