De kaft van Glorious Hearts

omslag

En dit is hem dan, de kaft van Glorious Hearts. Zelf vind ik hem geweldig, anders had ik hem natuurlijk niet gekozen. De kaft is een speciaal voor mij geschilderd schilderij van Paine Proffitt, een van mijn favoriete artiesten. Ik was dus erg blij dat hij deze voor mij wilde maken. Voor iedereen die wel eens op Tynecastle is geweest, zal dit veel herkenning opleveren. Het stadion staat erop, de kerk van Gorgie Road en de whiskystokerij. De voetballer en de bal maken het helemaal af. Voor mij is dit echt Hearts. Mijn broertje Remco heeft het schilderij bewerkt door de titel van het boek en de ondertitel eronder te zetten. Hij heeft dat mooi gedaan. Het is namelijk lastig om dat te doen zonder het schilderij aan te tasten. Op 27 november komt Glorious Hearts uit, precies twee jaar na Terraces & Floodlights.

0
Share

6 Comments

 1. Simon Rijsemus

  Hoi Joris,

  Ik kijk erg uit naar je boek. Ik volg je altijd met veel belangstelling want ik ben net als jij verzot op Brits voetbal. Waar kan het boek 27 nov besteld worden? En kan ik hem toevallig ook pre-orderen?

  Vriendelijke groeten,

  Simon

 2. Jeanne

  Wat een prachtige kaft.kun je trots op zijn. Remco heeft het erg goed gedaan.
  Ik ben ook trots op mezelf dat ik deze twee talenten op de wereld gebracht heb!

 3. Wouter

  Zeer benieuwd naar het boek! Ga het zeker kopen!

 4. Marc van Zoggel

  Erg veel zin om het boek te gaan lezen. Het ziet er alvast schitterend uit!

 5. Gert

  Sinds kort de mooie “echte” boeken voor de voetbalfan ontdekt. Dit wordt er ongetwijfeld ook weer een.

 6. Pascal wijnia

  Na twee jaar wachten eindelijk een vervolg op “terraces and floodlights”

  Kan niet wachten tot het exemplaar in de brievenbus ligt…….kaft ziet er al prachtig uit.

Leave a Reply