Birthday Party in Fort William

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgen is het dubbel feest hier. Niet alleen word ik 36, en zit ik dichter bij de veertig dan de dertig, maar ik ga ook mijn 300ste wedstrijd op de Britse eilanden vincken. Eigenlijk is dat laatste een grotere prestatie, want voor het eerste hoef ik alleen maar te zorgen dat ik niet te snel wijlen ga. Om dit dubbele feest te vieren, heb ik besloten mijzelf eens te verwennen. Niet met hoeren, champagne en bontjassen, maar met Fort William v Buckie Thistle. Fort William is een plaats waar ik al lang heen wil, maar vanwege de geïsoleerde ligging is het er nog niet van gekomen. Fort William is een nederzetting in de Highlands. Toeristen vincken de stad ook graag. Zo ligt de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland, pal naar het stadje en kom je op weg naar Fort William de befaamde spoorweg tegen die in de Harry Potter-films veel te zien is. Voor het voetbal zal niemand er heen gaan, maar mij lijkt het wel leuk om eens een wedstrijd te zien in de Highland League. Alles bij elkaar een goede vinck om mijn 300ste te vieren.

2
Share

1 Comment

  1. Ron Suanet

    Veel plezier daar Joris en geniet van je jubileum!! Leuke blog, blijf hem volgen.

    Gr,
    Ron
    Swansea City Jack from Heemskerk

Leave a Reply