The First Quarter: the photos

Hearts v Hibs 1

Gisteren schreef ik over het eerste kwart van het seizoen. Voor Hearts is dat erg lekker gegaan. Ik heb alle 13 wedstrijden gezien en van de meeste foto’s gemaakt. Alleen bij thuiswedstrijden neem ik mijn camera niet meer mee en naar Celtic away ben ik hem vergeten. Het heeft al best leuke plaatjes opgeleverd. Niet omdat ik nu zo’n topfotograaf ben, maar omdat Hearts al enkele heel leuke uitwedstrijden achter de boeg heeft. Veel mooie dan de volle terraces bij Stenhousemuir, Queen of the South en Alloa Athletic gaat het niet worden. En dan heb ik Raith Rovers away nog niet eens genoemd. Het komend kwart is alleen Cowdenbeath stadiontechnisch interessant. De andere drie, Livingston, Falkirk en Hibs, zijn niet echt bijzonder. Maar op zich is die laatste wedstrijd nog wel aardig, omdat het een derby is. Eind november is de vierd ronde van de Scottish Cup. Ik hoop daar op een mooie away voor Hearts. Als ik kijk wat er nu nog allemaal inzit, zou een van het vijftal Hurlford, Bo’ness, Linlithgow Rose, Ayr United of Greenock Morton, mijn voorkeur hebben. Maar dat is al vooruitkijken. Dit gaat over terugblikken. Als je hier klikt, zie je een fotografisch overzicht van het eerste kwart.

0
Share

Leave a Reply